dijous, 27 d’agost del 2009

Un dia a Cape Cod

Cansats del brogit de Nova York vam anar a cercar la pau a Nova Anglaterra. La primera parada va ser a Cape Cod, on la família Kennedy i molts bostonians van a passar les vacances.
Massachusetts, i concretament Cape Cod, es un lloc emblemàtic en la història dels Estats Units. Sembla ser que va ser a les seves platges on va arribar el Mayflower carregat de peregrins anglesos.
Com veieu, l'Andreu i l'Adrià van aprofitar per fer la primera remullada a l'Atlàntic.

dilluns, 24 d’agost del 2009

Fotografies de Nova York


Si cliqueu damunt de les presentacions, les fotos es poden veure més grans. Esperem que us agradin!

divendres, 21 d’agost del 2009

Arribada a Nova York


El dia 28 de juliol a les set de la tarda vam arribar al JFK, l'aeroport de Nova York. Per a nosaltres era la una de la matinada. Un funcionari de la policia -negre i amb panxa- es mirava els nostres visats remugant amb desgana i aclarint-nos que aquella paperassa no se la miraria mai ningú (tenint en compte la cua i que havíem hagut d'anar expressament a Madrid, això ens va fer molta gràcia...) Però no ens podem queixar: No ens va posar cap problema i vam trobar totes les maletes que havíem facturat! Un parell d'hores més tard ja érem a l'hotel, al barri de Queens.
És difícil trobar adjectius que descriguin la ciutat de Nova York, tots són discutibles i incomplets: difícil, esbojarrada, sorollosa, estressant, divertida i, sobretot, bruta, terriblement bruta. La calor humida s'enganxa al cos i sembla atraure tota la brutícia de l'entorn.

I així, el primer dia vam anar al zoo del Bronx. Va ser tota una experiència veure i sentir no tant els animals, que són com a tot arreu, sinó els habitants de la ciutat que hi passejaven: Famílies de blancs, negres, alguns jueus i una immensa majoria d'hispans comentaven les gràcies dels micos i dels pocs animals que gosaven treure el nas de les seves coves (amb aquella calor i aquell soroll!) Va ser el nostre primer contacte amb l'spanglish en totes les seves versions, així com amb els pentinats increíbles dels afroamericans i la vestimenta i les barbes dels jueus. I, per suposat, amb el fast food!

dijous, 20 d’agost del 2009

Missatge de benvinguda

Hola a tothom!
Aquí em teniu, descobrint un món nou...
No, ara no em referia al continent americà, que també, sinó al món dels blogs i de la xarxa...
A veure si entre tots m'ajudeu una mica i us animeu a participar! Petonets...

Ens veieu, envoltats de turistes a Times Square? No es pot caminar sense trepitjar algú...