dilluns, 30 de novembre del 2009

Últim mes a Wilmington

Amics i amigues, això ja s'acaba.
Els caimans i les serps de la plantació d'Orton, a poques milles de la nostra ciutat; el vaixell de guerra ancorat al Cape Fear River; els animalons de l'aquari de Fort Fisher (amb una referència secreta al carrer Mestre Falla d'Argentona); el jardí de casa, les aigües blaves de la platja de Wrightsville i, finalment, el gall dindi d'acció de gràcies són les nostres darreres imatges de Wilmington, South Carolina.
Ens veiem a Washington...

diumenge, 15 de novembre del 2009

Chicago, Windy City

Edificis Art Déco de pel.lícula dels anys 30, el Loop, una font que és un gratacel humà de cares canviants i somrients, Al Capone, una "mongeta" de plata que reflexa l'skyline, pizzes desmesurades, jazz, les platges del llac Michigan i un cel blau ple de núvols arrossegats pel vent gelat.
Ja sé que són moltes fotos, no sabíem quines triar. Chicago, enorme, moderna però amable i divertida, és la nostra ciutat favorita.

dimecres, 11 de novembre del 2009

Star-Spangled Banner

Primer, paciencia... fan un minut de silenci. Després fixeu-vos en l'Adrià, amb jersei gris, tocant l'himne amb la banda de New Hanover High School, abans del partit de futbol americà.
De Star-spangled banner

divendres, 6 de novembre del 2009

Leaf Festival - Blue Ridge Parkway



A l'oest de North Carolina, on les Appalachian Mountains fan de frontera amb Tennessee, la tardor pinta les fulles de mil colors. És llavors quan a l'Eden Lake, un parc preciós sota les Black Mountains, es celebra el LEAF Festival: Tendes de campanya de diversos colors escampades a l'herba verda al costat del llac i un munt de gent de totes les edats gaudint de la música de diferents cultures, Tai-Xi, hula hoop... des del matí fins a la nit. Va ser meravellós, però feia tan de fred! Després de dos dies de núvols i vent, el sol va arribar diumenge. Les muntanyes brillaven amb els cims nevats.
L'endemà, descobrim la Blue Ridge Parkway, que recorre la muntanya entre boscos, prats i revolts. De tant en tant aparquem el cotxe i ens endinsem per camins i gaudim dels rierols i els salts d'aigua, tant com de les flors i animalons.
Una de les millors experiències de la nostra estada aquí!