divendres, 11 de desembre del 2009

Concerts i comiats

Divendres a la tarda, maletes gairebé tancades. Demà a primera hora comença la tornada. Mentre escric això, uns quinze nois juguen a bàsquet a les pistes de la universitat. D'aquí a una estona seuran al voltant d'aquesta taula a menjar unes pizzes. Avui ha estat el darrer dia d'escola i volen acomiadar-se de l'Andreu i l'Adrià.
Tardes i nits de sopars, concerts de Nadal, comiats... El darrer passeig pel Cape Fear, l'última excursió -a New Bern- de cap de setmana, l'adéu al bosquet on de matí en matí hem vist la transició de l'estiu a la tardor i de la tardor gairebé a l'hivern.
Per haver-nos acollit i haver fet la nostra estada a Wilmington més agradable, gràcies Roser, Isis i Cristopher, Kara, Kevin, Casey i Riley, Juan, Jess, Regina, Terry i Joanne, Maike, Kelly Jo i el seu hula hoop, i també gràcies Fernando, Francisco, Josue, Lalo i Taylor, Xavier, Mike, Shaydeik, Miss Long i Miss Wilson, i Mr Rogers, Miss Davis... i també gràcies esquirols, tortugues, gavines, caimans... Us trobarem a faltar!