dijous, 1 d’octubre del 2009

Wilmington, NC


Aquesta és la ciutat on vivim. El "downtown", el barri antic, amb el riu Cape Fear al fons, és un bon lloc per fer una passejada tranquil.la durant el dia i per venir a prendre uns vinets cap al tard. Ben aprop, el barri dels instituts amb les seves casetes de fusta de colors (fixeu-vos en New Hanover, el cole de l'Andreu, i Williston, el de l'Adrià). Un petonet.

6 comentaris:

  1. Eis, et trobàvem a faltar. Molt xulo això de Wilmington. Què tal un intercanvi amb el català?

    ResponElimina
  2. Quin cel més amenaçador, jo pensava que ja tindrieu fred però veig que encara aneu amb màniga curta. Les escoles m'han recordat les que es veuen a les pel·lícules. Les casetes per fora són pintoresques i no semblen gran cosa, soposo que per dintre deuen ser tan maques com la vostra.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Per el que veig tot el que surt per aqui és a lo "grande": els instituts, les cases, les ceres..., el mercat una mica fosc. Que xulu. Continueu estant molt guapos els 3.
    Petonassos,
    Anna

    ResponElimina
  4. Se echaban de menos vuestras fotos.
    El lugar parece muy bucólico y los coles...
    Es curioso, todas los lugares, parecen reconocibles, como de un escenario de peli. Ya me lo pareció NY.
    Bueno todos estaís guapos, pero Marta no sale (???)
    Besos y recuerdos de Pepa, Miranda y en especial Martín.
    Eugenio

    ResponElimina
  5. Trobo que està molt cuidat, el passeig amb el arbres, el rètol francès i el cotxe japonès (1-2, de 26), els núvols i les cases de colors em semblen una vila de la costa mediterrània.
    Si t’hi fixes més, les grues, el pont, els vaixells que es veuen a l’horitzó (6-26) i, sobre tot, els rètols de Wilmington et situen als USA.
    El reportatge m’evoca moltes imatges :

    Tom Sawyer (17 de 26).
    L’avia negra al porxo o el “Gran Torino”, (21-22-23 de 26) i,
    High School Music (24-25-26 de 26)

    Una abraçada
    Família Alpiste-Gruas

    ResponElimina
  6. No sé si em repeteixo. Em semblava que ja havia enviat un comentari, però no el veig. És igual. El que volia dir és que aquesta estada no és un viatge més, és el que semore havia desitjat. VIURE un temps a una petita localitat, treballar, integrar-me amb els seus habitants, comprar, ser un més, i a més a més, tenir la possiblitat de visitar llocs interessants. EM FEU MOLTA ENVEJA (sana). Molts petonets guapíssims.

    ResponElimina